Početna Aktuelno Najlepši maturski tablo Novog Sada 2020/2021: TŠ “Mileva Marić Ajnštajn” – Tehničar...

Najlepši maturski tablo Novog Sada 2020/2021: TŠ “Mileva Marić Ajnštajn” – Tehničar za hidrogradnju

0

Tradicija maturskih tabloa, duža od jednog veka, zadržala se širom Vojvodine i svake godine u maju mesecu učenici završne godine srednjih škola i gimnazija sa ponosom pokazuju svoje fotografije i kreativne tabloe u izlozima gradskih prodavnica i lokala.

Već treću godinu zaredom Color Media Communications i portal nshronika.rs organizuju „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“.

Fotografije svih tabloa novosadskih srednjih škola i gimnazija, kao i Karlovačke gimnazije sa njihovim lokacijama u gradu, objavićemo na Fejsbuk grupi „Izbor za najlepši maturski tablo Novog Sada“ gde možete glasati za vaše favorite, a sve pristigle tabloe predstavićemo ponaosob i na našem portalu.

Danas vam predstavljamo tablo maturanata Tehničke škole “Mileva Marić Ajnštajn”, razred – Tehničar za hidrogradnju / H IV-1.

Tehničari za hidrogradnju angažovani su na poslovima izgradnje postrojenja kao što su molovi, hidrocentrale, objekti za odvođenje prljave vode, objekti za snabdevanje naselja vodom, objekti za navodnjavanje zemljišta. Bave se pripremanjem i proširenjem idejnih nacrta i tehničko-tehnološkom pripremom realizacije. Upravljaju radnom organizacijom na hidro-objektima i staraju se o pripremi neophodne dokumentacije.

Tehnička škola “Mileva Marić Ajnštajn” najveća srednja škola u Srbiji, osnovana 1882. godine, kreira obrazovni proces i život u školi tako da se razviju stvaralački i radni potencijali svih učenika i zaposlenih. Učenici ove škole teže ka usvajanju preduzetničkih kompetencija i principa celoživotnog učenja kako bi kroz zanimljivu nastavu postigli održivost u društvenom okruženju.

Pored korisnika društvene mreže Fejsbuk, za najlepši maturski tablo Novog Sada glasaće i stručni žiri sastavljen od fotografa, grafičkih dizajnera, poznatih ličnosti i predstavnika medija.

Tri razreda sa najvećim ukupnim brojem bodova dobijaju vredne nagrade:

1. mesto: Ekskurzija za pobednički razred autobusom u Suboticu i na Palić sa ručkom i turom po gradu,
2. i 3. mesto: Druženje na “Štrandu” – svi učesnici dobijaju vaučer za dva pića po želji u kaficu “Bridge-bar Štrand”, koji mogu iskoristiti do kraja avgusta (31.08.).

Pošaljite nam vaš maturski tablo i osvojite vredne nagrade!