Početna Aktuelno Počela prodaja ulaznica za “Novosadski Oktoberfest”: Brkovi, Dejan Petrović Big Band, Orthodox...

Počela prodaja ulaznica za “Novosadski Oktoberfest”: Brkovi, Dejan Petrović Big Band, Orthodox Celts, The Frajle i mnogi drugi!

0

Novosadski Oktoberfest održaće se ove godine 23. i 24. septembra u pravoj bavarskoj atmosferi u velikom pivskom šatoru ispred TC Promenada u Novom Sadu.

U više od 100 vrsta piva, 20 vrsta kobasica, leberkezu i perecama moći ćete da uživate uz neke od najboljih muzičara sa ovih prostora. Ove godine sa bine “Novosadskog Oktoberfesta” prašiće: Brkovi, Dejan Petrović Big Band, Orthodox Celtsi, The Frajle, ABBA Tribute Band i Bijelo Dugme Tribute Band.

Manifestaciju prema tradiciji otvaraju predstavnici Grada Novog Sada, Ambasade Nemačke u Beogradu i Nemačko-srpske privredne komore.

Kao i ranijih godina, u pauzama nastupa posetioci će moći da uživaju u takmičenjima poput onog u dugom držanju punih pivskih krigli u kojem učestvuju kako momci tako u posebnoj kategoriji i pripadnice lepšeg pola.

Posetioci će kao i do sada moći da rezervišu stolove ili pojedinačna mesta za sedenje.

Detalje pograma i kako je bilo ranijih godina možete da pogledate OVDE.

Prodaja ulaznica na sajtu i biletarnicama GIGSTIX-a je počela 19.07. a promotivne cene od 300 dinara za jedan i 500 za oba dana važe do 01.09.2022.