Početna Crna hronika 13 povređenih u udesima tokom vikenda!

13 povređenih u udesima tokom vikenda!

0

Trinaestoro građana povređeno je u šest saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile u Novom Sadu proteklog vikenda.

Kako za 021 kaže dr Olivera Glumac iz Hitne pomoći, 85-godišnji biciklista povređen je u nezgodi koja se u subotu, 29. jula oko 11 časova dogodila na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Ignjata Pavlasa. Muškarac je zbrinut na licu mesta i sa kontuzionim povredama glave prevezen u Urgentni centar.

U nezgodi koja se neposredno nakon ove dogodila na Čeneju, kod Salaša 137, povređena je 61-godišnja žena, kao i trogodišnje dete. Žena je zadobila kontuzione povrede kuka, a dete lakšu povredu glave, te su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni u Urgentni centar odnosno u Dečiju bolnicu.

Devojčice od sedam i osam godina povređene su u nezgodi koja se oko 13:15 dogodila u Gundulićevoj 6. Njih je lekarska ekipa zbrinula i prevezla u Dečiju bolnicu, a takođe povređenu 42-godišnju ženu u Urgentni centar.

Žena stara 30 godina i dva muškarca starosti 25 i 26 godina povređeni su u udesu koji se u nedelju oko 5:40 dogodio kod Beške. Kako dodaje dr Glumac, troje povređenih prošli su s lakim telesnim povredama i zbrinuti su na licu mesta.

Dvoje građana lakše su povređeni u nezgodi koja se oko 12:20 dogodila na Bulevaru oslobođenja, kod Lutrije. Njima je dat uput za dalju dijagnostiku.

Dvojica muškaraca, stari 32 i 22 godine, povređeni su u udesu koji se oko 14:50 dogodio u Ilariona Ruvarca. Oni su s kontuzionim povredama glave i grudnog koša prevezeni u Urgentni centar.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay