Početna Crna hronika Pritvor pijanom vozaču osumnjičenom za nesreću na Beogradskom keju

Pritvor pijanom vozaču osumnjičenom za nesreću na Beogradskom keju

Vozaču O. K. (29) iz Temerina osumnjičenom za saobraćajnu nesreću u Novom Sadu, u kojoj je poginula Novosađanka Milica Milićević (28), posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak je odredio pritvor do 30 dana.

Okrivljeni je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, u vezi sa krivičnim delom ugrožavanje javnog saobraćaja, kao i krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Potom je na predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu protiv istog odredio pritvor, u trajanju do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva okrivljenog, postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u kratkom vremenskom periodu, ponoviti krivično delo, kaže u saopštenju Ksenija Bašić, zamenik javnog tužioca.

Saobraćajna nesreća dogodila se u noći između subote i nedelje. On se tereti da je Rendž Roverom, na Beogradskom keju prema Žeželjevom mostu, naleteo na Zorana Jankovića (23) koji je upravljao skuterom i njegovu devojku Milicu Milićević, koja bila sa njim Posle nesreće, O. K. je pobegao, a teško povređeni mladić i devojka su kolima hitne pomoći preveženi u Urgentni centar. Nesrećna devojka je, uprkos naporima lekara podlegla povredama, a mladić je prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici.

Izvor: nsuzivo.rs/kurir.rs
Foto: Pixabay