Početna Crna hronika Automobil se zabio u banderu u Futoškoj ulici

Automobil se zabio u banderu u Futoškoj ulici

U protekla 24 časa dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe.

Portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović kaže za 021 da su uglavnom zadobili lakše povrede.

Na Bulevaru patrijarha Pavla, oko 11:30h, povređen je pešak, kada ga je udario kombi. Starijeg Novosađanina sa povredama grudnog koša i noge Hitna pomoć je zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.

U sudaru automobila i motora na uglu Jevrejske i Gajeve ulice, oko 16:30 časova, povređen je motociklista star 54 godine. On je zadobio prelom potkolenice i prebačen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je intervenisala i oko 18:40h na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Žarka Zrenjanina, kada je povređena biciklistkinja. Devojka stara 25 godina zadobila je povrede skočnog zgloba i šake, pa je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prebačena u Urgentni centar.

Nezgoda se dogodila i rano jutros, oko 3:15h, na uglu Futoške i Ulice braće Ribnikar, kada se automobil zabio u banderu. U tom sudaru povređena je 22-ogodišnja devojka koja je zadobila povredu glave. Ona je takođe prebačena u Urgentni centar.

Podsećamo da je u ponedeljak, takođe oko 3 sata, vozač belog BMW-a udario u drvo i banderu pored puta na Bulevaru cara Lazara, kod studentskih domova.

Izvor: 021
Foto: Pixabay