Početna Sport Novosadska liga: Jedinstvo ubedljivo protiv prvoplasirane Mladosti

Novosadska liga: Jedinstvo ubedljivo protiv prvoplasirane Mladosti

0

U 26. kolu Novosadske lige snage su odmerili timovi s vrha tabele.

Derbi kola svakako je bio susret na Satelitu između Mladosti i Jedinstva. Mladost je prvoplasirana, igra odlično ove sezone, ali Jedinstvo je ubedljivo najbolji tim drugog dela šampionata.

Kako su krenule prolećne utakmice, Rumenčani nisu nijednom poraženi. U svojim pohodima na tri boda bili su uspešni i na gostovanju Mladosti, koju su savladali sa 4:1. Novom pobedom tim iz Rumenke se popeo na četvrto mesto na tabeli i zaostaje sedam bodova za trećeplasiranim Novim Sadom.

Drugi meč vredan pažnje igrao se u Temerinu, gde je TSK dočekao Novi Sad. TSK je bežao “Kanarincima” samo jedan bod, ali posle pobede minimalnim rezultatom, Temerinci su uspeli da uvećaju bodovnu razliku u odnosu na Novosađane.

Indeks, koji ovog proleća igra promenljivo, bio je siguran u sredu na svom terenu, kada je Miletiću “strpao” devet lopti u mrežu. Rezultat ne čudi s obzirom na to da su Mošorinci u 25 utakmica primili 110 golova.

U ostalim utakmica sastali su se: ŽSK – Fruškogorski partizan 2:1, Petrovaradin – Omladinac 0:0, Fruškogorac – Bačka 1:1, Slavija – Sirig 0:1.

Izvor: 021
Foto: Pixabay