Početna Crna hronika Automobil udario dvogodišnje dete kod Mosta slobode

Automobil udario dvogodišnje dete kod Mosta slobode

0

Sedmoro ljudi, među kojima četvoro dece povređeno je u ukupno tri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, prva intervencija bila je oko 15 časova, kada je na Novosadskom putu u Veterniku došlo do udesa dva vozila.

Tom prilikom povređeno je četiri lica, među kojima devojčice stare 13 i osam godina, a one su posle zbrinjavanja na licu mesta prevezene na odeljenje dečije hirurgije.

U istom udesu povređene su još dve ženske osobe, 35-ogodišnjakinja koja je dobila uput za javljanje na hirurgiju Urgentnog centra KCV, te 43-ogodišnjakinja koja je na licu mesta pregledana i dobila uput da se u slučaju tegoba javi u Urgentni centar.

Oko 16:30 na uglu Ćirila i Metodija i Senteleki Kornela došlo je do udesa dva vozila, a tom prilikom povređene su dve osobe iz jednog vozila.

Četvorogodišnja devojčica zbrinuta je na licu mesta i prevezena na odeljenje dečije hirurgije, te 36-ogodišnjakinja koja je takođe posle zbrinjavanja prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Poslednja intervencija Hitne pomoći bila je nešto pre 19 časova na uglu Narodnog fronta i Bulevara oslobođenja, neposredno pre početka Mosta slobode, gde je automobil povredio dvogodišnje dete, koje je posle pružene pomoći prevezeno na odeljenje dečije hirurgije.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay