Početna Crna hronika Biciklisti oboreni kod Master centra i Futoške pijace

Biciklisti oboreni kod Master centra i Futoške pijace

0

Četiri osobe povređene su u saobraćajnim nezgodama koje su se prethodnog dana dogodile u Novom Sadu i u okolnim mestima, a među njima je dvoje biciklista.

Prvi biciklista je oboren oko 14 časova, u Jevrejskoj ulici, prekoputa Futoške pijace. Ženu staru 55 godina ekipa Hitne pomoći je zbrinula i prevezla u Urgentni centar, a lekar je povrede okarakterisao kao granične ka težim.

Kako za 021.rs kaže doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći, pedesetak minuta kasnije došlo je do sudara u Kaću, na uglu ulica Moše Pijade i Radničke, u kojem je povređen 60-ogodišnji muškarac. On je, nakon ukazane pomoći, prevezen u Urgentni centar.

Oko 18:30h, kod Master centra, oboren je biciklista – 37-ogodišnji muškarac, koji je teško povređen i Hitna pomoć ga je prevezla na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Oko 45 minuta kasnije na Futoškom putu, posle raskrsnice sa Vršačkom, došlo je do sudara automobila i motocikla. Tridesetšestogodišnji motociklista lakše je povređen i, nakon ukazane pomoći, prevezen je u Urgentni centar.

Izvor: 021
Foto: Pixabay