Početna Crna hronika Bogdanović ponovo meta: Ispred njegove zgrade pronađen detonator

Bogdanović ponovo meta: Ispred njegove zgrade pronađen detonator

Novosadska policija je juče oko 15h blokirala deo ulice Ilije Birčanina na Detelinari, a na licu mesta su pored pripadnika policije viđeni i forenzičari i inspektori u civilu.

Na toj adresi stanuje bivši novosadski policajac Dalibor Bogdanović zvani Boća na koga je u maju 2019. godine pokušan atentat.

Kako nezvanično saznajemo, policiji je bilo dojavljeno da se kod jedne zgrade u toj ulici nalazi sumnjiv predmet, a agencija Beta navodi da je reč o mobilnom telefonu koji je bio oblepljen izolir trakom, a iz koga su virile žice.

Podsetimo, maja pretprošle godine Bogdanović je teško povređen kada je pod njegov BMW postavljena bomba tada mu je amputirana potkolenica.

Takođe, Boća je bio ranjen 3. novembra 2014. ispred lokala Kućerak u ulici Laze Telečkog u Novom Sadu, a za ovo delo osuđen je Novosađanin Jovan Kecman zvani Coja.

U Višem sudu u Novom Sadu vodi se sudski postupak protiv Bogdanovića i još četvorice zbog pokušaja otmice Gorana Cvijetića (42) iz Budisave 22. maja 2017. Kako su sami optuženi izjavili na sudu, sumnjali su da Bogdanović stoji iza ubistva novosadske Fitnes instruktorke Teodore Kaćanski, inače devojke Nenada Stevića, jednog od optuženih za ovo delo.

Autor: M. Ćirić
Foto: Pixabay