Početna Crna hronika Četvoro povređeno u udesima, a jedna osoba u požaru na Grbavici

Četvoro povređeno u udesima, a jedna osoba u požaru na Grbavici

Pet osoba povređeno je juče u četiri saobraćajna udesa i jednom požaru u Novom Sadu i okolini.

U udesu koji se oko 8:45 časova dogodio u Ulici Heroja Pinkija na Telepu lakše povrede grudnog koša i leđa zadobio je muškarac star 52 godine i nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačen je u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći je imala intervenciju i oko 12:50 časova u Puškinovoj ulici na Grbavici gde je u podzemnoj garaži izbio požar. Tom prilikom 49-ogodišnja žena nagutala se dima, pa ju je Hitna pomoć prebacila u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Hitna pomoć je izašla na teren i oko 16:30 časova zbog udesa na uglu Cara Dušana i Bulevara cara Lazara. U toj saobraćajnoj nezgodi povređen je pešak star 38 godina, koji je zadobio lakše povrede noge.

Na putu ka Čeneju nešto pre 17 časova u udesu je povređena žena stara 70 godina. Ona je zadobila kontuzione povrede grudnog koša i prebačena je u Klinički centar Vojvodine. Skoro istovremeno Hitna je intervenisala u Kaću gde je u saobraćajnoj nezgodi takođe povređena žena stara 70 godina. Ona je zadobila povrede glave, ramena i noge, i nakon inicijalnog zbrinjavanja, prevezena je u Klinički centar na dalje lečenje.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay