Početna Crna hronika Čovek skočio sa zgrade Instituta u Sremskoj Kamenici

Čovek skočio sa zgrade Instituta u Sremskoj Kamenici

0

Kako novosadski mediji prenose, juče oko 18 časova, došlo je do tragedije u krugu Instituta za kardiologiju u Sremskoj Kamenici.

Muškarac star 63 godine skočio je sa prozora sobe na 3. spratu ove institucije, a lekari su kada su shvatili šta se dogodilo odmah pozvali policiju, a policajci iz ispostave u Petrovaradinu brzo su došli na lice mesta.

– Ekipa hitne pomoći zaprimila je poziv u 18 časova i 2 minuta, ali je njihova ekipa koja je veoma brzo došla na lice mesta, mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog muškarca.

Nezvanično, radi se o M.R (63) iz okoline Kraljeva, koji je bio pacijent na Institututu. On je navodno pre nego što je skočio, sa sebe otrgao medicinske aparate, a potom se zaleteo ka prozoru.

Od očevidaca sa lica mesta, saznajemo da su lekari i osoblje instituta bili veoma uznemireni. Policajci iz stanice Petrovaradin, obavili su uviđaj na licu mesta, a više detalja biće poznato nakon obudkcije.

Inače, istog dana oko podneva, za sada nepoznati muškarac isekao je vene u jednom Hostelu u Ulici Milovana Vidakovića na Podbari, ali je on spašen brzom reakcijom policije i lekara hitne pomoći.

Podsetimo, u ovom istom objektu je 25. decembra prošle godine došlo do prave drame kada se državljanin BiH, Ž.M. star 60 godina zatvorio u sobu i pretio osoblju da će se razneti bombom, on se posle uspešnih pregovora predao policiji, a kod njega nije pronađena nikakva eksplozivna naprava.

Inače od početka godine bili smo svedoci nekoliko samoubisrva i pokušaja samoubistava u Novom Sadu i okolini, a građane je posebno potreslo kada je izvesni Bojan S. (27) pucao sebi u glavu svom stanu na Bulevaru cara Lazara 7 u naselju Liman.

Izvor: Nsuzivo.rs
Foto: Pixabay