Početna Crna hronika Dečak povređen u saobraćajnoj nezgodi na Limanu

Dečak povređen u saobraćajnoj nezgodi na Limanu

0

Pet osoba je povređeno u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su oko 7:15 časova na Bulevaru oslobođenja, kod Futoške pijace, zbog sudara automobila i autobusa. U toj nezgodi povređen je šezdesetčetvorogodišnji muškarac, koji je zadobio lakše telesne povrede. Nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen je u Urgentni centar.

Nešto posle 11 časova dogodio se sudar tri vozila ispred Dečije bolnice. Tom prilikom lakše povrede zadobila je šezdesetpetogodišnja žena, koja je zbrinuta na licu mesta.

“Treća nezgoda dogodila se oko 13:30 časova, na uglu Narodnog fronta i Balzakove ulice. U pitanju je saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao motor, a povređena je četrdesetdvogodišnja žena i četrnaestogodišnji dečak. Nema izjašnjenja lekara sa terena o kvalifikaciji povreda. Dečak je prevezen na Dečiju hirurgiju, a žena u Urgentni centar”, kaže za 021.rs portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović.

Lekari Hitne pomoći intervenisali su i oko 15:20 časova, na putu za Kać, kod pumpe “Jelić”, gde je došlo do sudara dva kamiona. Višestruke telesne povrede zadobio je četrdesetšestogodišnji muškarac, koji je nakon zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.

Izvor: 021
Foto: Pixabay