Početna Crna hronika Detalji sačekuše u Novom Sadu: Teodora upucana dok je parkirala auto svog...

Detalji sačekuše u Novom Sadu: Teodora upucana dok je parkirala auto svog dečka

UENktkqTURBXy8xMjcxNjUxNTY3NjgxYzM4MzQ1ZTNmN2MzOTUzYmVhMS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgATeodora Kaćanski (30), fitnes instruktorka iz Novog Sada upucana je dok je preparkiravala “rendž rover” koji pripada njenom dečku Nenadu Steviću.Kako “Blic” saznaje iz izvora bliskih istrazi, Teodora se kobnog popodneva kada je upucana dovezla sa momkom do zgrade u Somborskoj broj 8 u kojoj su živeli. Nenad je izašao iz kola i otišao u zgradu a Teodora je ostala da preparkira auto, kada ju je napadač, koji se verovatno krio i sve to video, upucao sa pet hitaca.

Teodora je dalje je u teškom stanju i nalazi se na aparatima pod stalnim lekarskim nadzorom u jedinici intenzivne nege novosadskog Urgentnog centra. Lekari ne žele da daju bilo kakve prognoze u vezi sa njenim zdravljem jer je zadobila veoma opasne povrede vrata i stomaka, a upucana je i u ruku i nogu.Podsetimo, još uvek nepoznati napadač izleteo je iz žbunja i ka Teodori ispalio pet hitaca iz pištolja i nakon toga peške pobegao ka Bulevaru Patrijarha Pavla gde mu se gubi svaki trag.

Prijatelji ranjene devojke kažu da su ostali šokirani nakon što su čuli šta se dogodilo.Darinka Korovljev, direktorica ’’Livada’’ centra gde je Teodora radila kao instruktorka fitnesa za nju ima samo reči hvale.

– Teodora je divna osoba i veliki profesionalac. Kada smo čuli šta se desilo bili smo u šoku. Tek smo sada saznali ko joj je bio momak i ona se uopšte nije uklapala u takav milje. Ostaje nam jedino da se pomolimo da se oporavi i da bude dobro – priča nam i dalje potrešena Korovljeva.

Autor: Blic