Početna Crna hronika Devet povređenih u pet udesa u Novom Sadu i okolini

Devet povređenih u pet udesa u Novom Sadu i okolini

Devet osoba povređeno je u pet saobraćajnih nezgoda koje su se u protekla 24 sata dogodila u Novom Sadu i okolini.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je nešto pre 16 časova na Bulevaru kralja Petra Prvog, gde je došlo do sudara dva putnička vozila. Tom prilikom su povređeni dvadesetšestogodišnji momak i devojka.

Preko puta garaže Gradskog saobraćajnog preduzeća na Futoškom putu, oko 16:45 časova povređen je biciklista, kojeg je oborilo putničko vozilo. Radi se o šezdesetsedmogodišnjem muškarcu.

Oko 17 časova došlo je do sudara tri vozila u Rumenačkoj ulici. Povređene su dve osobe, četrdesetdvogodišnja žena i četrdesetogodišnji muškarac.

Tri osobe su povređene u sudaru dva vozila, koja se dogodila oko 21:20 časova, na putu za Sremske Karlovce, kod “Knez petrol” pumpe. Povređen je četrdesetogodišnji muškarac, kao i momak i devojka, oboje 1995. godište.

Hitna pomoć intervenisala je i ovog jutra, oko 5:40 časova, u Petrovaradinu, u Ulici Račkog. U sudaru kombija i kamiona povređen je pedesetjednogodišnji muškarac.

Povređenima je pružena pomoć na licu mesta, a većina je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar na hirurgiju, radi dalje dijagnostike i lečenja.

Izvor: 021
Foto: Pixabay