Početna Crna hronika Devetogodišnja devojčica povređena u udesu u Novom Sadu

Devetogodišnja devojčica povređena u udesu u Novom Sadu

0

Pet saobraćajnih udesa dogodilo se u protekla 24 časa u Novom Sadu i okolini, saopštio je doktor Hitne pomoći Zoran Krulj.

Prvi udes dogodio se u utorak u 8:32 časova na Čeneju, na međunarodnom putu kod mesare Štrand, gde su se sudarila dva automobila. Povrede su zadobili dvojica muškaraca stari 29 i 33 godine. Obojica su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Druga saobraćajna nezgoda se dogodila u 10:33 časova kod Elektrotehničke škole u Futoškoj ulici, gde je povređena devetogodišnja devojčica. Hitna pomoć je devojčicu prevezla u Dečiju bolnicu.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i u kružnom toku u Veterniku gde je oboren muškarac star 48 godina. On je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar.

Četvrta nezgoda se dogodila u 17:02 časova na uglu Partizanske i Temerinske ulice gde su se sudarila dva vozila. Hitna pomoć je pomogla muškarcu starom 59 godina koji je prevezen u Urgentni centar KCV-a, dok je drugom muškarcu starom 42 godine nakon zbrinjavanja na licu mesta ostavljen uput za Urgentni u slučaju potrebe.

Peta nezgoda se dogodila u 18:01 časova na Bulevaru Mihajla Pupina isped Doma zdravlja gde je povređena devojka stara 22 godine. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar.

Autor: M. Ćirič
Foto: Pixabay