Početna Crna hronika Devetoro povređeno u šest udesa u Novom Sadu

Devetoro povređeno u šest udesa u Novom Sadu

0

hitna_pomoc_700_nova

U Novom Sadu se u poslednja 24 časa dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno devet osoba. Prva nezgoda dogodila se oko 8:30 časova na kružnom toku Bulevaru Evrope. Lakše ortopedske povrede zadobile su dve ženske osobe stare 23 godine i 48 godina, kao i muškarac star 66 godina. Svi su prebačeni u Urgentni centar.

Skoro istovremeno u udesu na uglu Vršačke i Adi Endrea na Telepu povređena je žena stara 60 godina. Ona je zadobila povrede kičme i kuka, a Hitna pomoć ju je prevezla u bolnicu na dalju dijagnostiku.

Oko 11 časova na uglu Ulica Heroja Pinkija i Cara Dušana u saobraćajnoj nezgodi je oborena biciklistkinja stara 54 godine, koja je zadobila povrede noge.

Saobraćajka se dogodila i oko 15:45 časova u Ulici Branka Ćopića na Adicama i tada je oboren motociklista star 40 godina koji je zadobio lakše povrede. Ekipa Hitne pomoći mu je pomogla na licu mesta, ali je on odbio da ide na dalje preglede.

Samo nekoliko minuta kasnije u Ulici Polgar Andraša na Telepu se dogodila nezgoda u kojoj je povređen muškarac star 48 godina. U Hitnoj pomoći kažu da je on zadobio povrede kičme i da je prebačen u Urgentni centar na dalje preglede.

Takođe, oko 17 časova dogodio se udes i u Kaću na izlasku ka Budisavi, gde su lakše povređene dve osobe stare 26 i 27 godina.

Hitna pomoć je oko 15:15 časova intervenisala u Sterijinoj ulici zbog požara, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Izvor: 021.rs
Foto: 021.rs