Početna Crna hronika Devetoro povređeno u udesima na novom mostu, Detelinari i autoputu

Devetoro povređeno u udesima na novom mostu, Detelinari i autoputu

Devet osoba povređeno je u tri saobraćajna udesa koja su se u protekla 24 časa dogodila u Novom Sadu i okolini.

Doktorka Hitne pomoći Aleksandra Dobrović kaže za 021.rs da su uglavnom u pitanju lake povrede.

Prva nezgoda se dogodila u 16:43 časova na novom železničko-drumskom mostu gde su u sudaru dva automobila povređeni žena stara 48 godina i jedan muškarac. Žena je zadobila kontuzione povrede glave i leđa, a muškarac kontuzione povrede glave. Oni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar.

Na uglu Janka Veselinovića i Bulevara Evrope u 20:06 časova je oboren biciklista star 32 godine. On je sa povredama obe potkolenice zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni.

Hitna pomoć je intervenisala dvadeset minuta posle ponoći na autoputu iz pravca Subotice ka Novom Sadu, kod isključenja za Sirig. U ovom sudaru je povređeno šest osoba i intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći. Žena od 28 godina je zadobila istegnuće vrata, žena od 30 godina prelom potkolenice, žena stara 32 godine zadobila je povrede lica, muškarac od 29 godina istegnuće vrata, muškarac od 35 godina kontuzione povredu glave i još jedan od 35 godina kontuzione povrede grudnog koša. Svi su prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Izvor: 021
Foto: Pixabay