Početna Crna hronika Devojčica izujedana, a vlasnik pobegao sa psom

Devojčica izujedana, a vlasnik pobegao sa psom

Devetogodišnju devojčicu izujedao je po licu pas rase Akita, na dečijem igralištu u Ulici Veselina Masleše na Detelinari.

Njen otac tvrdi da je dete šetalo igralištem sa drugaricom kada je pas skočio i niko nije stigao da odreaguje.

– Očevici pričaju samo da je počela da vrišti i da su videli krv na sve strane. Vlasnik psa je, kako pričaju mnogobrojni svedoci, sedeo i kuckao na mobilnom jednom rukom, a drugom držao za povodac psa bez korpe, a onda samo povukao svog ljubimca i rekao mu: ”Vidi šta si sad uradio?”. Ljudi su vikali: “Stani, gde bežiš!”, a on je počeo da trči sa kerom. Pokušali su da ga slikaju, ali s obzirom na to da je trčao, slika je jako loša – prepričao je otac povređene devojčice incident koji se dogodio pre nedelju dana.

Devojčici su konstatovane povrede usne i ispao joj je jedan donji zub. Nakon hirurške intervencije puštena je kući. Lekari joj predviđaju relativno brz oporavak i izražavaju nadu da će joj psihičke traume pre zaceliti.

Policija je potvrdila da se intenzivno traga za vlasnikom psa kojeg su brojni očevici detaljno opisali. Garantuju da će ga pronaći jer postoji evidencija ko ima tu vrstu psa.

Izvor: Blic/Kurir
Foto: Ilustracija/Pixabay