Početna Crna hronika Devojka ranjena u pucnjavi na Telepu u teškom stanju

Devojka ranjena u pucnjavi na Telepu u teškom stanju

policija-60478063

Teodora Kaćanski (30), fitnes instruktorka iz Novog Sada, ranjena je juče u pucnjavi koja se dogodila oko 18 sati u Somborskoj ulici u novosadskom naselju Telep.

Kako saznaje “Blic”, za sada nepoznati napadač izleteo je iz žbunja i ka njoj ispalio pet hitaca iz pištolja dok je izlazila iz crnog džipa “Rendž rover” sa beogradskim registarskim oznakama. Nesrećna devojka ostala je u lokvi krvi ispred ulaza u kome je živela sa momkom, a napadač je peške pobegao ka Bulevaru Patrijarha Pavla gde mu se gubi svaki trag.

Nezvanično saznajemo da je reč o klasičnoj sačekuši i da je napadač znao na koga je pucao jer je Teodora bila sama u trenutku napada. Policija spekuliše i da je moguće da je to bilo upozorenje momku sa kojim je živela budući da je on od ranije poznat organima gonjenja, te se ne isključuje mogućnost da napad ima veze sa njegovim neraščišćenim poslovima.

– Začuo se strašan zvuk i prvo sam pomislila da je grmljavina, međutim nakon sekunde mi je bilo jasno da to neko puca. Izletela sam na terasu i videla Teodoru kako leži u lokvi krvi i nekog momka koji beži ka Bulevaru. Jedva sam se sabrala u tom momentu i odmah dohvatila telefon da pozovem lekare i policiju – priča nam potresena komšinica.

Kaže da se policija stvorila ispred zgrade svega par minuta nakon incidenta kao i Hitna pomoć čiji su lekari na licu mesta počeli sa reanimacijom nesrećne devojke i odvezli je u Urgentni centar.

– Teodora je divna devojka. Ona je fitnes instruktorka, stalno nasmejana i uvek se lepo javljala komšijama. I momak joj je fin, ali nekako suzdržan – dodaje komšinica odmahujući glavom u neverici zbog nesreće koja se dogodila.

Teodora i njen momak su prema rečima komšija živeli prilično lagodno. Kažu da su odmah o svom trošku uveli video nadzor pre oko godinu i po dana kada su se doselili i da je njihovo celo potkrovlje, praktično ceo peti sprat.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim slučajem, a do kasno uveče uz pomoć vatrogasnih reflektora pregledali su detaljno teren u potrazi za čaurama.

Nezvanično saznajemo da su Teodoru meci pogodili u vrat, ruku, nogu i stomak i da je i dalje u veoma teškom stanju. Nalazi se u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine gde joj se lekari bore za život nakon nekoliko hitnih operacija.

Izvor: Blic