Početna Crna hronika Drama u kući Nataše Bekvalac

Drama u kući Nataše Bekvalac

Nepoznati muškarac upao je na salaš na Čeneju gde je kuća Nataše Bekvalac. Pevačica mu se suprotstavila, a stigla je i policija!

U kući pevačice Nataše Bekvalac danas se odigrala prava drama. Oko 11 sati u njenu kuću na salašu je ušao nepoznati muškarac, koji je navodno nosio pevačici poklon i cveće.

Nataša mu se suprotstavila, zahtevajući da odmah napusti njenu kuću, što je on ubrzo i učinio.

Istraga je u toku, tek će biti utvrđeno kako je muškarac uopšte uspeo da uđe u kuću popularne pevačice. Nataša je veoma potresena zbog ovog nemilog događaja, a trenutno se nalazi u policijskoj stanici gde daje izjavu o ovom događaju.

Prema nezvaničnim informacijama nepoznati muškarac je upao u kuću Nataše Bekvalac i prvo je naišao na njenu majku na ulaznim vratima. Kada ga je pitala ko je on, rekao je da je prijatelj i da je došao da donese poklone.

Prošao je pored Natašine majke i počeo da traži pevačicu po kući, koja se u tom trenutku igrala sa ćerkama. Kada ga je ugledala, pevačica mu je rekla da izađe napolje, te da ne zna ko je on. Nakon negodovanja, izašao je iz kuće i pobegao trčeći, a Nataša je slučaj prijavila policiji.

Autor: M. Ćirić
Foto: Paparazzo lov/DNK – Youtube/printscreen