Početna Crna hronika Dva mladića uhapšena zbog trgovine drogom

Dva mladića uhapšena zbog trgovine drogom

policija srbija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Novom Sadu uhapsili su M. P. (1987) i B. R. (1985), osumnjičene za nelegalnu trgovinu narkoticima.

U stanovima koje oni koriste, policija je pronašla oko 145 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin, oko 13 grama materije sumnjive na marihuanu, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, opremu za merenje i pakovanje narkotika i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.

Sumnja se da su M. P. i B. R. prethodno prodali amfetamin dvojici Novosađana kod kojih je policija pronašla ovu supstancu, pa će protiv njih podneti krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga. Takođe, u automobilu jednog od njih, osim manje količine amfetamina, policija je pronašla i pištolj CZ kalibra 7,65 milimetara, sa sedam metaka u okviru, zbog čega je podneta prijava i za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja.

M. P. i B. R. određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga.

Autor: Beta

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here