Početna Crna hronika Epruvete sa semenkama skanka umesto baterija u igrački

Epruvete sa semenkama skanka umesto baterija u igrački

0

U čak četiri pošiljke u novosadskoj pošti pronađeni su različiti narkotici, među kojima i semenke skanka sakrivene u dečjoj igrački na baterije, saopštila je danas Uprava carina.

U pošiljci prispeloj iz Holandije, adresiranoj na primaoca u mestu Stajićevo, bio je mini fliper, u čijem ležištu za baterije su pronađene četiri epruvete sa ukupno 53 semenke različitih vrsta skanka.

U pošiljci iz Holandije namenjenjenoj primaocu u Novom Sadu, umesto prijavljenih delova za računar, pronađena je kesica sa 128 grama bele prašakaste materije, koja je na priručnom testu odreagovala na kokain-krek.

Potom je u pošiljci bez deklarisane sadržine, adresiranoj na primaoca u Novom Sadu, koja je stigla od nepoznatog pošiljaoca iz Nemačke, pronađena kesica biljne materije zelene boje, za koju se na priručnom testu ispostavilo da je marihuana.

Na četvrtoj pošiljci pristigloj iz Holandije pisalo je da sadrži “jedan dokument”, namenjen osobi iz Novog Sada, a carinici su u paketu pronašli kesicu sa 100 tableta žute boje, za koje je analiza pokazala da je reč o ekstaziju.

Otkriveni narkotici su predati u dalju nadležnost policiji i tužilaštvu, stoji u saopštenju.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay