Početna Crna hronika FOTO: Izgoreo još jedan automobil u Novom Sadu

FOTO: Izgoreo još jedan automobil u Novom Sadu

SAMSUNG DIGITAL MOVIEJoš jedan automobil izgoreo je u Novom Sadu rano jutros.

U Železničkoj ulici, ispred zgrade broj 7-9, izgorela je crna opel astra. Vatra je izbila jutros oko 4 sata, a potpuno je uništen prednji deo kola.

 

Radnik obližnje firme, koji je i pozvao vatrogasce, ispričao je za 021.rs da  je čuo eksploziju, a kada je izašao na ulicu video je automobil u plamenu.

Podsetimo, pre nešto više od deset dana gorela su tri automobila na svega nekoliko metara pored zgrade Bezbednosno informativne agencije u Novom Sadu i, prema nezvaničnim informacijama, požar na jednom od vozila je bio podmetnut.
Novosadska policija i dalje traga za osobom koja je u februaru mesecu zapalila automobil profesoru prava Miloradu Bejatoviću. Požar koji je najverovatnije podmetnut, a izbio je u ulici Đorđa Rajkovića na Podbari.

Autor: 021

Takođe su na Telepu početkom aprila, zapaljena dva putnička motorna vozila, u vlasništvu Instituta “Preventiva”. Prvog aprila izgoreo je i putnički automobil “golf 6”. Vozilo se nalazilo na parking prostoru u Ulici cara Dušana ispred kućnog broja 70. Plamen je zahvatio prednji deo vozila, koje je u potpunosti izgorelo do dolaska vatrogasaca. To je bilo drugi put za manje od mesec dana da je upaljeno vozilo koje koristi Darko Jevtić, direktor RK Vojvodina i sekretar Gradskog odbora SPS-a.Prethodno je 16. marta zapaljen automobil koji je u vlasništvu njegove supruge Tatjane Ječmenice, selektorke teniserki Srbije. Događaj su snimile sigurnosne kamere, a policija i dalje traga za počiniocima.