Početna Crna hronika Građevinski investitor pretučen na Limanu, preminuo u bolnici

Građevinski investitor pretučen na Limanu, preminuo u bolnici

0

Šezdesettrogodišnji Spasoje Milićević preminuo je danas u Kliničkom centru Vojvodine nakon što je sinoć primljen pošto je zadobio više povreda u blizini sedišta svoje firme na Limanu, saznaje 021.rs.

On je pretučen na parkingu na Bulevaru despota Stefana, u blizini Limanskog parka. Inače, na broju 9 na ovom bulevaru nalazi se građevinska firma “Kondor” čiji je Milićević vlasnik.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da je Milićević sa višestrukim povredama sinoć prebačen u Urgentni centar na reanimaciju. Preminuo je nekoliko časova kasnije, a telo je poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Za sada nema preciznih informacija šta se tačno dogodilo na parkingu, osim da je policiji nešto posle 20 časova dojavljeno da na asfaltu leži čovek i da su svedoci izjavili da je svemu prethodila tuča. Novosadska policija je obavila uviđaj, a za 021.rs je nezvanično rečeno da se radi na identifikaciji počinioca ili počinilaca.

Javnosti je Milićević poznat jer ga je policija uhapsila oktobra 2009. godine, kao vlasnika preduzeća “Tehnouniverzal” i protiv njega podigla krivičnu prijavu pod sumnjom da je dvaput prodao tri stana u zgradi u Ulici Doža Đerđa i tako pribavio sebi protivpravnu korist od 125.000 evra. Nije poznato kako je u međuvremenu završen sudski postupak.

Izvor: 021.rs