Početna Crna hronika Grupa mladih Novosađana pretukla mladića iz Beograda u Grčkoj

Grupa mladih Novosađana pretukla mladića iz Beograda u Grčkoj

0

Četvorica Novosađana uhapšeni su na grčkom ostrvu Lefkada zbog premlaćivanja Beograđanina Luke Trkulje (18), a “Blic” nezvanično saznaje ko su oni. Reč je o Milošu Kremenoviću (25), Dejanu Šljiviću (25), Kristianu Lovriću (26) i Srđanu Radiću (26).

– Oni su osumnjičeni da su u utorak ujutro na Lefkadi naneli teške povrede Trkulji, zbog kojih je ovaj prebačen na beogradsku Vojno-medicinsku akademiju, gde će sutra biti operisan.

Kako je za “Blic” potvrđeno na VMA, Trkulji je smrskana ruka i ima otvorene rane na kolenima.

Četvorica uhapšenih Novosađana sutra bi trebalo da bude izvedena pred istražnog sudiju u Grčkoj na saslušanje.

Prema nezvaničnim informacijama, sukob je izbio na Lefkadi, u utorak ujutru oko tri sata.

Sukob mladića i grupe iz Novog Sada nastao je, navodno, zbog devojke povređenog Beograđanina.

Naime, njegova devojka je od grupe mladića iz Novog Sada zatražila upaljač, što je jedan od mladića shvatio kao povod za flert. Njen dečko, koji je bio iza nje se tada primakao, zagrilo svoju devojku i sa njom nastavio šetnju. To je, međutim iziritiralo momka iz Novog Sada, koji je najpre verbalno počeo da provocira Beograđanina, a zatim ga napao i fizički. U napadu su učestvovala i trojica prijatelja Novosađanina, koji su momka iz Beograda oborili na asfalt i počeli da ga šutiraju.

Povređeni mladić je posle napada zatražio lekarsku pomoć. Završio je u bolnici, a zatim je hitno prebačen za Beograd na VMA.

Napadači iz Novog Sada su posle tuče pobegli, ali su zatim uhapšeni i danas ih čeka saslušanje.

Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Pixabay