Početna Crna hronika HAOS KOD GSP-a: Masovna tuča, izboden mladić pobegao u garažu, huligani pokušali...

HAOS KOD GSP-a: Masovna tuča, izboden mladić pobegao u garažu, huligani pokušali da zapale autobus

Dva maloletnika povređena su sinoć oko 23:45 časova u masovnoj tuči na Futoškom putu, preko puta Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Jedan maloletnik je nakon što je zadobio povrede hladnim oružjem otrčao i sakrio se, pa ga je ekipa hitne pomoći pronašla u ulici Antuna Urbana. Ekipa Hitne pomoći ga je zbrinula i prevezla u Dečiju bolnicu na hirurgiju.

Kako za 021 kaže dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći, drugi maloletnik (16) takođe je prevezen u Dečiju bolnicu na hirurgiju. Stepen povreda još nije poznat.

Na licu mesta bili su i policija i vatrogasci, jer je jedan od učesnika tuče pokušao da zapali autobus GSP-a. Međutim, kako kažu za 021 u ovom preduzeću, ne postoji ozbiljnija šteta na imovini.

Istovremeno, došlo je do udesa na istoj lokaciji. Dva vozila su se sudarila dok su prolazila pored mesta incidenta, a tom prilikom povređena su tri muškarca, starosti 24, 25 i 40 godina.

Oni su zbrinuti na licu mesta. Na dalju dijagnostiku u Urgentni centar prevezeni su muškarci starosti 24 i 40 godina, dok je dvadesetpetogodišnjak upućen na kućno lečenje sa uputom u slučaju pogoršanja situacije.

Izvor: 021
Foto: Pixabay