Početna Crna hronika Haos u Kaću: Žestoka tuča navijača Partizana, razbijeni izlozi, desetine povređenih

Haos u Kaću: Žestoka tuča navijača Partizana, razbijeni izlozi, desetine povređenih

0

Danas nešto pre 14 časova u Kaću je došlo do masovne tuče navijača Partizana. Prema prvim saznanjima, navijači su se međusobno sukobili.

Prema nezvaničnim informacijma u tuči je učestvovalo nekoliko desetina navijača Partizana koji su, navodno, došli iz Beograda.

Pripadnici policije zatvorili su privremeno Zrenjainski put i kontrolisali sva vozila, zbog čega su se u ranim popodnevnim satima stvarale gužve na putu.

Nakon tuče dve zaraćene frakcije navijača Partizana u Kaću je ostao pravi Haos. Dve grupe sukobile su se ispred kladionice Max bet koja je potpuno demolirana, kao i sama okolina lokala, a na putu i trotoaru vidljivi su tragovi krvi i srča od stakla. Forenzičari vrše uviđaj na licu mesta.

Kako saznajemo, u sukobu je povređeno nekoliko desetina navijača, a na teren je izašlo nekoliko vozila hitne pomoći koje su, za sada, zbrinule četiri povređene osobe koje su prebačene u KCV. Tačan broj povređenih biće poznat uskoro.

Policija se još uvek nije zvanično oglasila o ovom događaju. Jake policijske snage pristune su kako u Kaću tako i u samom gradu. Utakmica Partizana i Vojvodine koja se igra danas od 17 časova na stadionu “Karađorđe” smatra se visoko rizičnim skupom.

Izvor: nsuzivo
Foto: Pixabay