Početna Aktuelno Informacije koje niste znali o Daliboru Bogdanoviću, hrabrom policajcu kog pokušavaju da...

Informacije koje niste znali o Daliboru Bogdanoviću, hrabrom policajcu kog pokušavaju da dignu u vazduh

0

Uvek postoje dve strane priče, pa se tako našoj redakciji javio kolega bivšeg policajca, Dalibora Bogdanovica Boće, na kojeg je već nekoliko puta pokušan atentat, a poslednji put pre dva dana postavljanjem bombe u liftu zgrade u kojoj živi.

O Boći poslednjih dana mediji šire lažne tvrdnje i optužbe, ali su do nas stigle potpuno suprotne informacije od onih koje se plasiraju, te vam u celosti prenosimo izjavu Bogdanovićevog kolege koji je sa njim ratovao na Kosovu.

“Po mom mišljenju, ali i po tvrdnjama svih Daliborovih kolega, on je bio najistaknutiji heroj u svim akcijama i borbama i uvek bio isped svih. Taj čovek se borio i žrtvovao za kolege na prvoj borbenoj liniji. To mogu da potvrde svi koji su bili prisutni tada i svi koji znaju za njegovu hrabrost, borbenost i požrtvovanost. Naširoko je poznato i to da je Bogdanović uvek bio prvi dobrovoljac koji je na Kosovo išao više puta gde je i bio od početka sukoba 1998. pa sve do kraja bombardovanja 1999. godine. Što se tiče optužbi za otmicu Gorana Cvetića – i tu je optužen nepravedno, jer je pomagao prijatelju Goranu Kovačeviću Gorancu kog je Cvetić koji se dovodi u vezu sa ubistvom Teodore Kaćanski čekao ispred zgrade da ga ubije”, isptičao je za našu redakciju vidno uznemiren Daliborov kolega i za kraj dodao da se uvek za dobrim konjem prašina diže.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Privatna arhiva