Početna Crna hronika Meta ili slučajna žrtva?: Izrešetana devojka u Sremskoj Kamenici supruga narkodilera

Meta ili slučajna žrtva?: Izrešetana devojka u Sremskoj Kamenici supruga narkodilera

150205-15 pok kamenica uvidjaj.avi.Still001

U Karađorđevoj ulici u Sremskoj Kamenice jutros je teško ranjena tridesetdvogodišnja Ivana B. iz Ledinaca. Ona je zadobila višestruke rane, a kako nam je potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine, njen život je i dalje ugrožen. Za sada nepoznata osoba ispalila je više od 20 hitaca iz automatske puške u vozilo u kojem se nalazila žrtva.
Policija je potvrdila da je tridesetdvogodišnja žena teško ranjena sa više hitaca iz vatrenog oružja, a nadležno tužilaštvo okvalifikovalo je ovaj događaj kao pokušaj teškog ubistva. Prema tvrdnjama očevidaca, na automobil pasat u kojem je sedela Ivana B. nepoznat muškarac ispalilo je više hitaca iz kalašnjikova. Na vozilu su vidljivi tragovi rafala, a više hitaca pogodilo je i ženu za volanom. Napadač je pobegao vozilom, najverovatnije bele boje. Uviđaj na licu mesta trajao je više sati, a za to vreme deo Karađorđeve ulice bio je zatvoren za saobraćaj.
Prema još nepotvrđenim saznanjima, ranjena Ivana B. je supruga Lj. B, koji je u januaru prošle godine privođen u akciji „Grom“ zbog sumnje da se bavi trgovinom narkotika. Iste godine u junu, maskirani napadač ranio je u Novim Ledincima dvadesetsemdogodišnjeg I. O., u momentu dok je izlazio iz kuće prijatelja Lj. B.
U policiji kažu da je u toku opsežna istraga i da je saslušano nekoliko svedoka.

12:51

U Karađorđevoj ulici kod broja 46 u Sremskoj Kamenici, jutros je teško ranjena tridesetdvogodišnja Ivana B. iz Ledinaca. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, na putnički automobil pasat u kojem se nalazila Ivana, za sada nepoznati muškarac pucao je iz automatske puške. Na vozilu su vidljiva oštećenja od više metaka.
U Kliničkom centru Vojvodine su nam potvrdili da je u tu ustanovu primljena Ivana B. sa teškim telesnim povredama i višestrukim ranama od vatrenog oružja.
Za to vreme, u Sremskoj Kamenici policija obavlja uviđaj. Deo Karađorđeve ulice je zatvoren za saobraćaj. Više detalja očekujemo posle završenog uviđaja i istrage.

Autor: NsHronika.rs
Foto: Ilustracija