Početna Crna hronika Klub u kom je u tuči teško povređen mladić radio duže od...

Klub u kom je u tuči teško povređen mladić radio duže od dozvoljenog

0

Klub „Kaktus“ u Laze Telečkog, u kom je u noći između srede i četvrtka došlo do masovne tuče, u kojoj je jedan mladić teže povređen, radio je duže od dozvoljenog, utvrdila je komunalna policija.

Kako navode u upravi za inspekcijske poslove tokom noći kada je izbila tuča oko dva sata ujutru, policajci su bili u kontroli u centru grada.

„Obavljena je kontrola na području ulica Laze Telečkog i Mite Ružića i tom prilikom je ugostiteljski objekat „Kaktus“ zatečen u prekoračenju radnog vremena. Isti će biti novčano sankcionisan putem prekršajnog naloga. Dalje kontrole na terenu će se nastaviti“, kažu u upravi i dodaju da komunalna policija ipak nema pravni osnov da ugostiteljski objekat zatečen u prekršaju na licu mesta isprazni ili zatvori, odnosno na licu mesta izrekne privremenu zabranu vršenja delatnosti.

Kako je potvrđeno u policiji, preksinoć oko dva sata ujutru dogodio se incident, odnosno tuča više lica. Tom prilikom je povređen dvadesettrogodišnji mladić. U Kliničkom centru Vojvodine su naveli da je mladić zadobio težu telesnu povredu, odnosno da mu je iščašeno levo rame.

Izvor: 021
Priredila: M. Ćirić
Foto: Pixabay