Početna Crna hronika Kolima udario u drvo na parkingu na Limanu

Kolima udario u drvo na parkingu na Limanu

0

Osam osoba je povređeno u nezgodama i incidentima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.

Doktor Hitne pomoći Zoran Krulj kaže za 021.rs da su uesčnici ovih nezgoda uglavnom zadobili lakše telesne povrede.

Prva nezgoda se dogodila u 7:30 časova u Ledincima, kod krsta, gde je povređen muškarac star 72 godine. Hitna pomoć ga je zbrinula na licu mesta, ali nije prevezen do bolnice, nego je dobio savet da se javi na preglede u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine ukoliko oseti neku tegobu ili pogoršanje stanja.

Hitna pomoć je intervenisala i u 11:12 časova na Banstolu kod putarske kućice broj 23. U sudaru dva vozila povređeni su muškarac star 28 godina i devojka od 19 godina. Oboje su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Treći udes dogodio se u 13:55 časova na uglu Futoškog puta i Bulevara patrijarha Pavla. U sudaru dva vozila povređeni su muškarac star 50 godina, mladić od 19 godina i žena stara 39 godina koji su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezeni u Klinički centar Vojvodine, dok je četvrtoj povređenoj osobi, ženi od 57 godina, dat uput da se javi na preglede u slučaju pogoršanja stanja.

Ekipa Hitne pomoći je reagovala i u 17:55 časova u incidentu u ulici Narodnog fronta kod broja 89 na parkingu, gde je muškarac star 54 godine kolima udario u drvo. On je sa lakšom povredom prevezen u Urgentni centar.

Izvor: 021
Foto: Pixabay