Početna Crna hronika Krivična prijava protiv četiri osobe zbog droge

Krivična prijava protiv četiri osobe zbog droge

0

Krivične prijave protiv dvadesetogodišnjeg Novosađanina i dvadesetjednogodišnjaka iz Vladimiraca zbog proizvodnje i trgovine drogom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pregledom osumnjičenih i pretresom stana koji koriste, pronašli oko 29 grama amfetamina, sedam paketića marihuane, digitalnu vagu i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

U stanu je zatečena i petnaestogodišnjakinja iz Vladimiraca, kod koje je pronađena manja količina amfetamina, pa će protiv nje biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv tridesetpetogodišnjeg Novosađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom osumnjičenog i vozila u kome se nalazio, policija je pronašla oko 33 grama amfetamina, manju količinu marihuane i digitalnu vagu.

Izvor: NSU
Foto: Pixabay