Početna Crna hronika Krvav obračun: Muškarac i žena izbodeni u naselju Adice

Krvav obračun: Muškarac i žena izbodeni u naselju Adice

0

U jednoj porodičnoj kući u naselju Adice, pre nekoliko dana došlo je do krvavog obračuna, a tom prilikom teške telesne povrede zadobili su žena S.S. i muškarac S.B..

Žena S.S., stara 42 godine, nalazi se u teškom stanju i lekari KCV-a bore joj se za život.

– U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine 11. 07 2021. godine u prepodnevnim časovima primljena je pacijentkinja S.S. 1979. godište u teškom opštem stanju sa znacima hemoragijskog šoka usled teških ubodnih rana u predelu trbuha. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i urgentnog hirurškog zahvata pacijentkinja je postoperativno smešten na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju UC KCV gde se nastavlja intenzivno konzervativno lečenje. Aktuelno je u teškom opštem stanju – saopšteno je iz PR službe KCV-a

Stanje njenog emotivnog partnera S.B. nije poznato, ali i on se nalazi na lečenju i policija od njega još uvek nije uzela izjavu.

Podsetimo, oni su izbodeni u krvavom obračunu u porodičnoj kući i najverovatnije su se sukobili između sebe, a tužilaštvo radi na prikupljanju svih činjenica o ovom slučaju. Policija se još uvek nije zvanično oglasila povodom ovog događaja.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay