Početna Crna hronika Majka i sin poginuli u saobraćajnoj nesreći u Gospođincima

Majka i sin poginuli u saobraćajnoj nesreći u Gospođincima

0

U teškoj saobraćajnoj nesreći nešto posle devet časova u Gospođincima, kod Žablja, poginuli su majka i sin Sunčica (45) i Jovan Gadžić (22).

Do nesreće je došlo kada su njih dvoje iz porodične kuće u Svetosavskoj ulici fiat puntom krenuli prema gospođinačkoj ambulanti jer je majci pozlilo. Iz neutrvđenih razloga, Jovan se, kako kažu meštani, veoma uzrujao jer je majci bilo loše i u toku vožnje i njemu je pozlilo, nakon čega je vozilo fiat punto, na raskrsnici Zmaj Jovine ulice i Kralja Petra, udarilo u drvo.

Od siline udara, s mesta suvozača je ispala Sunčica, dok su pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli vozača. Nezvanično se saznaje da majka i sin nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima.

Prevezeni su u KCV Novi Sad, gde su, u 13 časova, uprkos naporima lekara, oboje proglašeni mrtvima.

Nesrećni Jovan je imao tumor na mozgu i komšije pretpostavljaju da je to prouzrokovalo i napad koji ga je zadesio usled velikog stresa. Jovan je studirao Fakultet fizičkog vaspitanja, bio je jedinac, dok je Sunčica radila u Gradskoj čistoći u Novom Sadu.

Ispred kuće Gayića u Gospođincima meštani su počeli da se okupljaju čim se saznalo za tragediju, a oni koji su ih poznavali imali su da kažu samo pohvale za njih.

– Kad sam saznala šta se desilo, svega sam se setila što smo proživeli zajedno… Bili su dobri ljudi, Jovan je bio pravi sportista, igrao je tenis i fudbal u lokalnom klubu, a njegova mama je bila vredna i dobra žena. Živeli su s babom i dedom i, eto, sad je otac Stevo ostao sam sa njima… Prvo je krenula bolest, a sad ovo, đavo izgleda nikad ne spava. Ovo je ogromna tragedija za Gospođince – kroz suze je ispričala komšinica.

U celoj opštini Žabalj svi su odmah saznali za tragediju i niko ne može da veruje kako su nesrećni Sunčica i Jovan stradali, a oni koji su ih poznavali su u ogromnoj tuzi, jedva skupili snage da kažu koju reč.

Izvor: Dnevnik
Foto: Pixabay