Početna Crna hronika Mladić izazvao incident i pretio prolaznicima posle udesa na Novom naselju

Mladić izazvao incident i pretio prolaznicima posle udesa na Novom naselju

0

Dve osobe povređene su u udesu koji se sinoć dogodio na Novom naselju, na Bulevaru Slobodana Jovanovića, kod crkve, nakon čega je jedan od učesnika u udesu izazvao incident pred prolaznicima.

Hitna pomoć izašla je na teren oko 20:50h zbog sudara dva automobila. Lekarska ekipa zbrinula je 22-ogodišnjeg mladića, koji je zadobio istezanje vrata, kao i 37-ogodišnju ženu koja je takođe zadobila istezanje vrata, ali i povredu ramena.

Oboje su prevezeni u Urgentni centar, kaže za 021 portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović.

Međutim, posla je bilo i za policiju zbog 21-ogodišnjeg mladića koji je, odmah nakon udesa, izašao iz jednog od automobila i pretio prolaznicima, pričao nepovezano i skidao odeću sa sebe. Njega je lekarska ekipa morala da odveze na detoksikaciju u Urgentni centar nakon pregleda na licu mesta, gde je ustanovljeno da nije imao vidne povrede po telu.

Lekarska ekipa intervenisala je zbog još nekoliko udesa u gradu. Oko 13 časova je na uglu Ćirpanove i Bulevara oslobođenja oborena 45-ogodišnja biciklistkinja, koja je zadobila istezanje vratnog dela kičme, kontuzije obe potkolenice i kolena, a zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar, kaže dr Ramović.

Nakon intervencije kod Crkve na Novom naselju, ekipa Hitne pomoći je oko pola 11 zbrinula 32-ogodišnju ženu u Ulici Donje Sajlovo. Ona je zadobila teške povrede, prelom ruke i ramena, kao i povredu glave, a nakon zbrinjavanja je prevezena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Do sudara dva automobila sat vremena kasnije došlo je na uglu Partizanske i Kisačke ulice. Tridesetogodišnji muškarac zadobio je kontuziju grudnog koša, kao i 22-ogodišnja devojka.

Izvor: 021
Foto: Pixabay