Početna Gradske teme “Dobri čiviluci” danas i sutra na novosadskim ulicama

“Dobri čiviluci” danas i sutra na novosadskim ulicama

0

Novosađani će imati priliku da u petak i subotu, 25. i 26. oktobra, dobro očuvanu odeću, koju više ne nose, okače na “dobre čiviluke”, koji će se nalaziti na platou ispred Spensa iz pravca Ulice Maksima Gorkog.

“Dobri čiviluci” će biti postavljeni u petak i subotu, od 10 do 17 časova, a odeću će moći besplatno da uzmu svi oni kojima je potrebna.

Ovu jedinstvenu akciju, tokom koje Novosađani imaju priliku da pokažu solidarnost i da čišćenjem ormara od viška odeće učine dobro delo, kompanija JYSK će organizovati istovremeno u još nekoliko gradova u Srbiji.

“Dobri čiviluci” su prvi put postavljeni prošlog proleća na beogradskim ulicama, kada su privukli veliku pažnju građana. Upravo to je bio podsticaj za kompaniju JYSK da nastavi sa ovom akcijom i u drugim gradovima, te da pruži priliku njihovim građanima da pomognu svojim ugroženim sugrađanima, koja je potrebna nova topla garderoba za predstojeću zimu.

Akciju “Dobri čiviluci” kompanja JYSK realizuje u saradnji sa beogradskom agencijom “Block & Roll”, koja kampanjom “Deset dobrih ideja” obeležava desetogodišnjicu rada.

Izvor: 021
Foto: Jysk