Početna Crna hronika Mladić u alkoholisanom stanju napao spasioca na Štrandu

Mladić u alkoholisanom stanju napao spasioca na Štrandu

0

Mladić u alkoholisanom stanju, u četvrtak je, verbalno i fizički napao spasioca na novosadskom kupalištu Štrand. Kao navode u JKP „Gradsko zelenilo“, do nemilog događaja došlo je u četvrtak oko 19.30 časova, a zahvaljujući brzoj reakciji spasilačke službe i policije, izbegnut je veći incident.

Naime, spasilačka služba na plaži tokom osmatranja kupača sa kule, primetila je jednog kupača kako svojim ponašanjem remeti mir u vodi i na plaži, gde najčešće borave najmlađi sugrađani. Kako pravila nalažu upozoren je pištaljkom da ne čini to, na šta je kupač burno reagovao, verbalno napao spasioca, a zatim i fizički nasrnuo popevši se na spasilačku kulu.

Mladić je, prema proceni spasilaca, bio u vidno alkoholisanom stanju, ali je spasilačka služba uspela da ga savlada i sačeka da dođe policija, koja je momka izvela sa plaže.

Nažalost, svedoci smo ovakvih događaja i još jednom apelujemo na pojedince da u alkoholisanom stanju ne ulaze u vodu zbog svoje i tuđe bezbednosti – navode u JKP „Gradsko zelenilo“ i dodaju da je ovaj događaj uznemirio brojne posetioce na plaži.

Ovom prilikom još jednom naglašavamo da su naše spasilače službe profesionalne i obučene da reaguju u ovakvim situacijama, i da se posetioci na plaži mogu osećati potpuno sigurno – ističu u ovom preduzeću.

Izvor: novisad.com
Foto: Pixabay