Početna Crna hronika Mladić ubijen u svađi zbog devojke

Mladić ubijen u svađi zbog devojke

Željko P. (23), koji je sinoć ubijen, nastradao je nakon što se posvađao sa Milošem S. (21) oko maloletne devojke M.F. (16), koja je pre toga skočila sa terase stana u Hadži Ruvimovoj ulici. I Željko P. i Miloš S, ali i Marko S. (20) koji je osumnjičen za ubistvo imaju krivične prijave zbog posedovanja droge, nanošenja telesnih povreda i učestvovanja u tuči.

Navodno je sve počelo u petak popodne, kad je nastradali Željko došao kod svoje devojke M.F. koja živi u Hadži Ruvimovoj ulici i optužio je da ga vara sa Markom S. Tokom svađe, devojka je skočila sa terase stana koji se nalazi u visokom prizemlju. Prilikom pada ona je zadobila povrede noge zbog čega je prevezena u Dečiju bolnicu.

Posle toga, Željko P. je pozvao Miloša S. da se nađu u dvorištu OŠ “Svetozar Marković” na Detelinari da bi raspravili da li su Miloš i M.F. u vezi ili ne. Međutim, Miloš je sa sobom poveo Marka S.

– Dok su se Željko i Miloš raspravljali, umešao im se Marko, rekavši “Daj, da li ste ludi da se svađate oko male ku*ve” . Tada se Željko okrenuo prema njemu i zadao mu udarac u predelu lica, a Marko S. tada vadi nož i zabada ga Željku u predelu grudnog koša. Nakon toga Miloš i Marko beže i ostavljaju Željka da leži u besvesnom stanju. Njega je pronašao slučajni prolaznik, koji je odmah obavestio policiju i hitnu pomoć – ispričao je neimenovani izvor lista “Kurir”.

Miloš i Marko su uhapšeni jutros oko 2.30 časa. U početku su tvrdili da ne znaju o čemu policajci pričaju. Međutim, kasnije su priznali sve. Marko S. se tereti za krivično delo teško ubisto, a Miloš S. za krivično delo prisustvovanje ovom događaju, a koje nije prijavio kao i učinioca. Policija je obojici osumnjičenih odredila pritvor, a naknadno će biti sprovedeni na saslušanje.

Inače, sva trojica su od ranije poznata policiji. Ubijeni Željko P. ima krivičnu prijavu za teške telesne povrede, Miloš S. za držanje droge i nanošenje teških telesnih povreda, a Marko S. zbog posedovanja droge i učestovanja u tuči.

Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/Pixabay