Početna Crna hronika Muškarac upucan naočigled supruge

Muškarac upucan naočigled supruge

0

Nemanja G. (37) ubijen je sinoć u privatnom apartmanu u Vrdniku, a u trenutku kada je napadač upao u sobu bio je sa suprugom.

Kako “Blic” saznaje, Nemanja se sa suprugom nalazio u iznajmljenom apartmanu, kada je oko 22.50 nepoznati muškarac upao u njihovu sobu.

Žrtva i napadač su odmah počeli da se tuku, a ubrzo je muškarac izvadio pištolj i pucao u njega. Nemanjina žena izjurila je napolje i dozivala u pomoć, međutim, njenom suprugu nije bilo spasa, a napadač je pobegao.

Policija intenzivno traga za osobom koja hicima iz vatrenog oružja izvršila ubistvo. Odmah po prijavi događaja na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije, a angažovane su i druge jedinice policije koje tragaju za počiniocem.

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzimaju sve mere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što pre rasvetljen, a počinilac krivičnog dela uhapšen – saopštio je Đura Mandić, načelnik PU Sremska Mitrovica.

Ubijeni muuškarac je, kako “Blic” saznaje, pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini.

Nemanja je od ranije poznat policiji i ranije je osuđivan, a godinama je jedan od pripadnika grupe Vojvođanskog klana. Zbog šverca narkotika odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora.

Izvor: NSU/Blic
Foto: Ilustracija/Pixabay