Početna Crna hronika Muškarac i žena teško povređeni u padu sa motocikla u Petrovaradinu

Muškarac i žena teško povređeni u padu sa motocikla u Petrovaradinu

0

Pedesetosmogodišnja D. Š. i pedesetsedmogodišnji I. Š. teško su povređeni u padu sa motocikla koji se sinoć u 21:29 časova dogodio na izlazu iz Petrovaradina ka Sremskim Karlovcima.

Kako je rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova lekarska ekipa na licu mesta zbrinula je teško povređenog muškarca i ženu i prevezla ih u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

U KCV-u kažu da su oni primljeni sa teškim telesnim povredama u vidu višestrukih traumatskih povreda glave i tela.

“Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka, sprovedene dijagnostike i operativnog tretmana pacijenti su u teškom opštem stanju, hemodinamski nestabilni smešteni na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju UC KCV radi sprovođenja intenzivnog konzervativnog tretmana”, kažu u KCV.

Inače, kako je još rekao dr Krulj iz Hitne pomoći, tokom dana za nama u Novom Sadu i okolini desila su se još dva udesa u kojima su povređene dve osobe.

Dvadesetsedmogodišnji mladić povređen je u sudaru tri automobila koji se u 18:23 časova dogodio na Futoškom putu. On je zbrinut na mestu sudara i potom prevezen u Urgentni centar KCV na odeljenje hirurgije.

Motociklista čije godište nije utvrđeno povređen je u 19:34 u sudaru sa automobilom na uglu ulica Vuka Karadžića i Vojvode Bojovića. On je takođe zbrinut na mestu udesa i prevezen na hirurgiju.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay