Početna Crna hronika Na Klisanskom mostu poginuo biciklista

Na Klisanskom mostu poginuo biciklista

bicikl

Muškarac srednjih godina poginuo je jutros oko šest časova u saobraćajnoj nesreći na Klisanskom mostu. To je za 021 potvrdila portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, koja je rekla da su intervenisali na poziv policije i da su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog čoveka.

Prema nezvaničnim informacijama, poginuo je biciklista. Zbog uviđaja, na mostu su se vozila naizmenično propuštala i stvarale su se velike gužve. Sada je saobraćaj normalizovan.

Prethodnog dana je čak osmoro ljudi povređeno u udesima koji su se desili na ulicama grada, a među njima je takođe bilo biciklista.

Čak tri udesa dogodila su se na Sentandrejskom putu kod “Univera”. Prvi se desio oko 11.30 časova i tom prilikom lakše su povređeni muškarac star 51 godinu i 24-orogodišnja devojka. Na istom mestu povređeno je i dvoje biciklista, jedan starosti 34 godine povređen je oko 15.15 časova, da bi oko 18 časova bio povređen drugi biciklista starosti 28 godina. Srećom povrede su naizgled bile lakše, kažu u Hitnoj pomoći.

Oko 11:30 časova udes se desio i na uglu Vardarske i Tihomira Ostojića, u kojem je povrede vratnog dela kičme i desne ruke zadobio muškarac star 56 godina.

Oko 18 časova, tri žene, starosti 43, 35 i 16 godina, povređene su na Futoškom putu kod GSP-a. One su zbrinute i prevezene u Urgentni centar, odnosno Dečiju bolnicu.

Autor: 021.rs
Foto: Ilustracija / Pixabay.com