Početna Crna hronika Nastavlja se potraga za Nikolom Stojčićem iz Kisača

Nastavlja se potraga za Nikolom Stojčićem iz Kisača

nestao_Nikola

Nikola Stojčić iz Kisača, maturant dizajnerske škole “Bogdan Šuput”, nestao je u sredu, 15. juna, oko pola deset uveče. Prema rečima njegovog oca Siniše, Nikola je oko 19:45h rekao roditeljima da ide u teretanu, ali otac ga je video u autobusu za Novi Sad. Kada ga je pozvao, Nikola mu je rekao da ide kod druga. Kod tog druga, međutim, nije došao, a oko deset uveče mu se gasi telefon i gubi svaki trag.

“Razgovarali smo sa drugom kod kog je rekao da ide i to dete ne zna gde bi Nikola mogao biti. Takođe, i njegova razredna je razgovarala sa učenicima i objasnila im ozbiljnost situacije, ali za sada nemamo pomaka i ne možemo da ga nađemo”, rekao nam je Siniša Stojčić.

Nikolin nestanak je prijavljen policiji, u kojoj 021 saznaje da je istraga u toku, te da je policija krenula u potragu za tinejdžerom.

Nikola je visok oko 185 cm, na sebi je imao žutu majicu, braon duks na raskopčavanje, crni donji deo trenerke, duboke crno – plave Adidas patike. Ukoliko ga neko vidi, roditelji i policija apeluju da o tome odmah obavesti najbližu policijsku stanicu ili da pozove njegovog oca na broj 063/820-38-40.

Prema rečima Nikolinog oca, do sada sa njim nikada nije bilo problema.

Autor i foto: 021.rs