Početna Crna hronika Zapaljen automobil sekretara Gradskog odbora SPS-a

Zapaljen automobil sekretara Gradskog odbora SPS-a

0

vatra_tome_hadzica_16032015_5

“Ovako izgleda automobil onoga ko neće da trpi ucene. Posle dva fizička napada i jednog pokušaja spaljivanja automobila sada 4 PUT su bili uspešni. Na svu sreću na automobilu su bili uspešni… Prethodnih puta napadi su koincidirali sa smenom u klubu… Ćutali smo. Sada? Hoćemo li i dalje da ćutimo? I do kada?”, napisao je na svom Fejsbuk profilu direktor rukometnog kluba Vojvodina, Milan Đukić. Revoltiran sinoćnim događajem u Novom Sadu, Đukić je postavio niz pitanja vezanih za spaljivanje automobila sekretara Gradskog odbora SPS-a Darka Jevtića, koji se dogodio u ulici Tona Hadžića, negde posle ponoći.

vatra_tome_hadzica_16032015_2

Prema rečima stanara okolnih zgrada, samo su primetili plamen iz prednjeg dela vozila, a vatrogasci koji su ugasili požar su se brzo pojavili na mestu incidenta. Došla je i policija, a uviđaj će utvrditi šta se tačno dogodilo.
Za sada nema informacija koji bi povod bio za spaljivanje automobila Darka Jevića, koji je na funkciju u Gradskom odboru SPS-a izabran krajem prošle nedelje, a već duže je sportski funkcioner u Rukometnom klubu Vojvodina i nedavno je imenovan i za direktora Sportskog društva “Vojvodina”.

Autor i foto: 021.rs, NsHronika.rs