Početna Gradske teme “Centriraj karijeru”: Predavanje poslodavaca za unapređenje znanja studenata i diplomaca

“Centriraj karijeru”: Predavanje poslodavaca za unapređenje znanja studenata i diplomaca

0

centar-za-razvoj-karijere-jpg_660x330

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Novom Sadu, u okviru programa “Centriraj karijeru”, od 16. do 20. marta organizuje seriju predavanja koja će držati poslodavci, a sa ciljem unapređenja znanja mladih potrebnih za izlazak na tržište rada.
Program “Centriraj karijeru” realizuje se kao deo Tempus Careers projekta, sa idejom da se studentima i diplomcima Univerziteta u Novom Sadu pruže karijerne edukacije van formalnog obrazovanja.
Prijave za predavanja vrše se putem sajta Centra za razvoj karijere, najakasnije dan pred odabrano predavanje.

Razpored predavanja:

Utorak 17. marta, 14 časova – “Uspešna karijera”. Na ovom predavanju studenti će moći da čuju šta je to uspešna karijera i kako stručnjaci iz ugledne kompanije gledaju na taj pojam. Predavač je Slavko Bogdanović, direktor koordinator Generali osiguranja Srbija.

Sreda 18. mart, 11 časova – “Značaj promocije u savremenom poslovanju”. Biće reči o tome koji je značaj promocije i kako je ona povezana sa prodajom. Predavačica je Svetlana Gašević, NS Promo Team.

Četvrtak 18. mart, 13 časova – “Profesionalna komunikacija: Tips & Tricks”. Zainteresovani će moći dačuju savete kako uspešno komunicirati. Predavač je Janoš Toma, Team Lead for technical Writers Scheider Electric DMS.

Petak 19. mart, 12 časova – “Community Menagement i korišćenje društvenih mreža u profesionalne svrhe”. Predavač je Aleksandar Radukin, Social Media Manager/Cofounder u firmi Homepage d.o.o.

Petak 19. mart, 14 časova – “Neverbalna komunikacija u poslovnom okruženju”. Predavačica je Sanja Batić, savetnica za integraciju na radnom mestu u kompaniji DES d.o.o.

Subota 20. mart, 13 časova – “Kako uspešno voditi poslovni sastanak – Agile aktivnosti”. Predavačica je Kristina Stojaković, Medior Software Engineer Schneider Electric DMS.

Program se realizuje u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 1, u učionici na prvom spratu.

Autor i foto: RTV