Početna Crna hronika Nekoliko metara pored zgrade BIA: Ponovo goreli automobili

Nekoliko metara pored zgrade BIA: Ponovo goreli automobili

0

fire-01

Tri putnička automobila izgorela su jutros u požaru koji je izbio na svega nekoliko metara pored zgrade Bezbednosno informativne agencije u Novom Sadu.

Prve nezvanične informacije ukazuju na to da je požar na jednom od vozila podmetnut.

Vatra koja se pojavila na automobilu “alfa romeo gulieta”, novosadskih tablica, zahvatio je prednji deo automobila, nakon čega se proširio na okolna vozila. Požar je do dolaska vatrogasaca zahvatio BMW beogradskih tablica i reno “megan” novosadskih registarskih oznaka.

O događaju su obavešteni vatrogasci, koji su sprečili da se vatra proširi i na ostale automobile.

Podsetimo da je u Novom Sadu paljenje automobila postalo učestalo, a niko od piromana još uvek nije identifikovan.

Novosadska policija i dalje traga za osobom koja je u februaru mesecu zapalila automoil profesoru prava Miloradu Bejatoviću iz Novog Sada. Požar koji je najverovatnije podmetnut, izbio je u ulici Đorđa Rajkovića u naselju Podbara u tom gradu.
Takođe su na Telepu početkom aprila, zapaljena dva putnička motorna vozila, u vlasništvo Instituta “Preventiva”. Prvog aprila izgoreo je i putnički automobil “golf 6”. Vozilo se nalazilo na parking prostoru u Ulici cara Dušana ispred kućnog broja 70. Plamen je zahvatio prednji deo vozila, koje je u potpunosti izgorelo do dolaska pripadnika vatrogasne brigade. To je bilo drugi put za manje od mesec dana da je upaljeno vozilo koje koristi Darko Jevtić, direktor RK Vojvodina i sekretar Gradskog odbora SPS-a.

Prethodno je 16. marta zapaljen automobil koji je u vlasništvu njegove supruge Tatjane Ječmenice, selektorke teniserki Srbije. Događaj su snimile sigurnosne kamere, a policija i dalje traga za počiniocima.

Izvor: ALO
Foto: Ilustracija