Početna Crna hronika Obračun navijača na Grbavici: Nepoznati mladić teško ranjen u pucnjavi

Obračun navijača na Grbavici: Nepoznati mladić teško ranjen u pucnjavi

burglar-1216195_960_720

Nešto pre 23 sata u Ulici Miše Dimitrijevića, ispred broja 42 dogodila se pucnjava. Kako nezvanično saznajemo u pitanju je obračun navijača. Zasada nepoznati mladić teško je ranjen.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, muškarac u koga je pucano parkirao je svoj automobil “reno megan” ispred broja 42. Čim je izašao, iz drugog automobila, najverovatnije “audija A6” tamne boje, izašli su suvozač i još jedan muškarac sa zadnjeg sedišta sa fantomakma na glavama! Oni su ispalili više hitaca u mladića, a zatim se automobilom udaljili sa mesta događaja velikom brzinom!

Na sivom “reno meganu” izrešetana su vozačeva vrata sa više metaka. Jedan od napadača pucao je kalibrom 7,62, koji se najviše koristi za takozvani “kalašnjikov”, odnosno Zastavinu repliku “M-70”. Kako saznajemo, pregledaju se i snimci sa sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada.

Ranjeni je prevezen kolima Hitne pomoći u novosadski Urgentni centar, a zasad nije poznat stepen povreda. Policija je blokirala sve lokalne ulice i veći deo grada i u toku je intenzivna potraga za napadačima.

Autor: Kurir