Početna Crna hronika Obračun u Veterniku

Obračun u Veterniku

policija2

U Veterniku je rano jutros došlo do pucnjave u kojoj je jedna osoba teško ranjena. Kako saznajemo u Ulici Nova 101 kod broja 27, sa više hitaca iz vatrenog oružja ranjen je Aleksandar Roganović (21). Nepoznati napadač sačekao je žrtvu ispred kuće i ispalio više metaka. Kada je ugledao napadača, Aleksandar je pokušao da pobegne, ali nije u tome uspeo. U policiji saznajemo da je u toku istraga, a motiv ovog napada su najverovatnije neraščišćeni računi, s obzirom na činjenicu da je i žrtva od ranije poznata policiji.
Aleksandar Roganović zadobio je povrede glave i ekipa hitne pomoći ga je prevezla u Urgentni centar gde je zadržan na odeljenju reanimacije, ali je nakon ukazane pomoći ovaj mladić ipak podlegao ranama.
On je inače ranije privođen zbog više različitih krivičnih dela, a protiv njega je i podneto više prijava. Poslednji put uhapšen je u centru grada, kod Uspenske crkve početkom godine, kada je kod njega pronađen pištolj u ilegalnom posedu. U Policiji je označen i kao vođa jedne od navijačkih grupa sa Novog naselja.
Više informacija o ovom incidentu očekujemo posle saopštenja Policijske uprave u Novom Sadu.

Autor i foto: NsHronika.rs