Početna Crna hronika Određen pritvor Novosađaninu osumnjičenom da je gurnuo ženu sa Mosta slobode

Određen pritvor Novosađaninu osumnjičenom da je gurnuo ženu sa Mosta slobode

0

Novosadska policija danas će nastaviti pretragu Dunava za telom Marije Grahovac (40), koja je u petak oko jedan čas posle ponoći pala, odnosno kako se sumnja, gurnuta sa Mosta slobode.

Njenom mužu Zoranu Grahovcu (46) u međuvremenu sud je odredio pritvor do 30 dana, nakon što je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistva na štetu svoje supruge.

On je pre privođenja izjavio da je Marija skočila u reku nakon što je izašla iz kola, a da je svemu prethodila svađa. Tužilaštvo sumnja da je Zoran zapravo u naletu besa ženu gurnuo sa mosta. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, sumnja se da je Zoran u naletu ljubomore podigao ruku na svoju ženu.

Iako su pojedini mediji objavili da postoje i video zapisi sa Mosta slobode koji prikazuju šta se dogodilo kobne noći, prema informacijama 021.rs iz policije, video nadzor koji služi za snimanje saobraćaja na mostu nije zabeležio ovaj događaj.

Marija je bila profesorka likovnog u OŠ “Mika Antić” u Futogu, a Zoran je profesor u srednjoj Mašinskoj školi. Imaju ćerku od 11 godina.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay