Početna Crna hronika Optužnica za pucnjavu u Petrovaradinu vraćena na dopunu

Optužnica za pucnjavu u Petrovaradinu vraćena na dopunu

policija srbija

Optužni predlog protiv Miloša Marića (30) iz Petrovaradina, koji se tereti da je u martu ove godine ispaljivao hice na kuće sugrađana u naselju Bukovački do, vraćen je na dopunu. Sud traži od Osnovnog javnog tužilaštva da se sasluša još jedan svedok, prenosi Dnevnik.

Meštani su podsećamo danima bili u strahu od naoružane osoba koja je iz automatske puške i “tetejca” noću pucala u komšijske kuće i automobile.
Na meti se našla i kuća Blagice B. Ispaljena su tri metka, a jedan je završio u sobi u kojoj se nalazila 56-godišnja žena. Ispred komšijske kuće prekoputa, policija je pronašla tri čaure. Pucano je i na kuću u Ulici Tome Maretića 3, u kojoj se nalazi lokal, kao i na poslovni objekat s brojem 24 u istoj ulici, a u Livadskoj ulici su gađana i dva vozila.
Prilikom tročasovnog detaljnog pretresa dve kuće na Bukovačkom putu 47, policajci su 20. marta pronašli automatsku pušku, pištolj “tetejac”, dve bombe i municiju različitog kalibra. Automatska puška s metkom u cevi nađena je u automobilu u dvorištu.

Autor: Dnevnik