Početna Gradske teme #BIGRaspevanaJelka: Danas se družimo sa Ljubivojem Ršumovićem i horom i bendom iz...

#BIGRaspevanaJelka: Danas se družimo sa Ljubivojem Ršumovićem i horom i bendom iz emisije “Fazoni i fore”

DSC_9511

Uživali smo u utorak, 22. decembra, u još jednoj raspevanoj i novogodišnjoj atmosferi u BIG Shopping Centru, zahvaljujući mališanima koji su nam preneli čaroliju Raspevane Praznične Jelke.

DSC_9535

Sedme večeri najraspevanije jelke u Srbiji, družili smo se sa horom OŠ Duško Radović “Vivak”, koji nam je, osim novogodišnjih pesmica, izveo i deo svog mjuzikla, pa smo tako videli i balerine, kraljice, irvase… Podršku im je pružila pevačica Tanja Banjanin, koja je otkrila da posebno pamti mirise, ukuse i boje praznika kada je bila mala.

DSC_9543

DSC_9509

DSC_9552

Večeras od 18 časova pozivamo vas na nastavak druženja. Raspevanu Jelku će ulepšati hor i bend iz emisije “Fazoni i fore”, a naš specijalan gost je Ljubivoje Ršumović.

ljubivoje

Do 8. januara samo u sklopu SC BIG bićete u prilici da svaki dan uživate u najlepšim prazničnim melodijama. Deca svih uzrasta iz novosadskih škola jezika, glume i pevanja izvode program novogodišnjih i božićnih pesama. Mališani nastupaju na dekorisanoj konstukciji u obliku jelke i tako simbolično predstavljaju Raspevanu Prazničnu Jelku.

DSC_9500

Manifestacija Raspevana Praznična Jelka takođe je i humanitarnog karaktera. Svakog dana, dok traje program, prikuplja se odeća za beskućnike u Futogu.

Singing Christmas Tree je događaj koji se prvi put održava u Srbiji po uzoru na svetske metropole. U saradnji sa SC BIG Raspevanu Prazničnu Jelku novosađanima predstavljaju magazin Hello! i UNICEF.

DSC_9535

DSC_9501

Autor: NsHronika.rs